´╗┐ Zangles Zingen Spreken Assen Drenthe EVTS Toon Praktijk voor Zang- en Stemcoaching, Stemtherapie & Logopedie Liesbeth Korpershoek zangles Drenthe

Home


Welkom bij Zangschool TOON
 
Zangschool TOON is een zangschool in ontwikkeling voor de regio Assen en omgeving.
 
In eerste instantie bedoeld voor volwassenen die geïnteresseerd zijn in de werking van de stem en die gewoonweg graag beter willen leren zingen.
 
Nieuws:
Per september 2017: wegens grote belangstelling, worden er op donderdagochtend alleen nog groepszanglessen gegeven. Er zijn groepen beginners en gevorderden en er wordt per groep verschillend repertoire gezongen: klassiek, jazz, pop of een mix.
Als u contact opneemt (info@liesbethkorpershoek.nl of 06-20678678) wordt er gekeken in welke groep u het beste past en u kunt dan gratis eens meezingen en kennis maken met de medecursisten. 


Per september 2016 is er ook zangles voor kinderen en jongeren bij Zangschool TOON!
Deze lessen worden verzorgd door Mariken van Spronsen en zijn in Kloosterveen (Assen)"Hi, ik ben Mariken en ik geef zangles.
Heb jij zin om met een vriendje of vriendinnetje te komen zingen, in een koor of alleen?
Op deze site vind je meer informatie over wie ik ben en wat ik doe.
Nieuwsgierig of enthousiast geworden?
Geef je dan op voor een proefles":
mvanspronsen80@hotmail.com
06-23622302
Voor meer informatie over de lessen van Mariken:
http://zangschoolassen.nl/lessen


EN

Per september 2016 is er weer plaats voor nieuwe groepjes zangtechniek!
Zit je in een koor en wil jij samen met een paar anderen koorleden wat meer weten over stem- adem - en zangtechniek, vorm dan een groepje en in overleg krijg je een passend aanbod voor 10 lessen, die eventueel verlengd kunnen worden.
 
EN

Zangschool TOON biedt met Liesbeth, die zowel zangpedagoog als logopedist is, ook extra zanglessen voor mensen met een functionele stemstoornis. Dat wil zeggen dat mensen met stemklachten door verkeerd stemgebruik (met spreken en/of zingen) d.m.v. logopedisch oefeningen geholpen kunnen worden zoals bijvoorbeeld met ademtraining, een specifieke stemmethodiek of met Lax Vox training.
 
Voor meer info:info@liesbethkorpershoek.nl

Of volg ons op Facebook:


Zangschool TOON werkt samen met:
 
  

http://toon-assen.nl
TOON
Workshops in:
Spreken - Zingen

Een samenwerking van Liesbeth Korpershoek, Marijke Grotenhuis en Mariken van Spronsen