Zangles Zingen Spreken Assen Drenthe EVTS Toon Praktijk voor Zang- en Stemcoaching, Stemtherapie & Logopedie Liesbeth Korpershoek zangles Drenthe

Lessen

Zanglessen per september 2017 voor volwassenen:

Lesdag: donderdag tussen 9:00-12:30
 
Individuele zangles:
Vanaf september 2017 is individuele les nog beperkt mogelijk.
Wegens grote belangstelling voornamelijk nog groepslessen.
Groepslessen vanaf twee personen of meer tot max. 5 personen.


Zangles is maatwerk. Iedere zangstem is uniek en heeft zijn sterke en zwakke punten. Meestal is het handig om eerst een basis zangtechniek groepje te volgen omdat de basis voor iedereen hetzelfde is. Uiteraard kun je ook gelijk individueel beginnen en gaan we vanuit de basis zangtechnieken kijken naar de individuele wensen en mogelijkheden.

Groepszangles:

Basis zangtechniek
Je kunt je vanaf een duo aanmelden tot maximaal 5 personen. De basis zangtechniek wordt besproken en uitgeprobeerd. Van hieruit wordt er aan stukken gewerkt in een repertoire opgebouwd. 
Er komen verschillende groepen:
Beginners- en gevorderdengroep in klassiek, lichte muziek (pop, jazz, musical) en specifiek in samenzang (meerstemmig zingen).
  
Informatie zangles voor kinderen en jongeren:

Kinderkoor voor basisschoolleerlingen. Het plezier in zingen staat bij ons voorop. Mooi samen zingen, ademhalingstechniek, ritmiek, dynamiek en expressie komen tijdens de repetities op speelse wijze vanzelf aan bod. We zingen allerlei soorten liedjes. Samen met de kinderen wordt het repertoire samengesteld. Inbreng van liedjes door de kinderen zelf wordt dus zeer gewaardeerd. Aan het einde van het seizoen bereiden we een presentatie voor ouders, vrienden en familie voor.

 

Kosten afhankelijk van aantal deelnemers 

We repeteren op dinsdagmiddag in Kloosterveen.

Je kunt je aanmelden op:
Mvanspronsen80@hotmail.com
Of bel met 0623622302

 

                                         Tarieven volwassenen: